Termes i condicions legals

Aquests termes i condicions (que poden ser modificats en qualsevol moment) són aplicables a tots els serveis directes o indirectes disponibles en línia, a través de qualsevol dispositiu mòbil, per correu electrònic o per telèfon. A l’accedir, navegar i utilitzar el nostre lloc web (www.maslaginesta.com) oa qualsevol de les nostres aplicacions disponibles a través de plataformes ( «els llocs webs») i / o realitzar una reserva, acceptes haver llegit, entès i estar d’acord amb els termes i condicions que es mostren a continuació (incloent el fragment referent a la privacitat).

Aquesta pàgina, el seu contingut, estructura, infraestructura i el servei de reserves d’allotjaments que proporciona aquesta pàgina pertanyen, són gestionats i subministrats per Van Wijk, Sterre Emilia ( «Els Majordoms»), X2368912G, Lloc Els Angles de Montagut s / n 17855 Montagut.

CONDICIONS DE LES RESERVES

Les reserves i les sol·licituds d’informació es poden efectuar per telèfon, correu electrònic o mitjançant la nostra pàgina web o qualsevol plataforma intermediària. Cap reserva tindrà caràcter vinculant fins que el client no hagi acceptat l’oferta i abonat l’import de la reserva.

En el moment de formalitzar la reserva, s’ha d’ingressar, en el termini de 48 hores, l’import total, mitjançant transferència bancària al número de compte que es facilitarà per telèfon o per correu electrònic. Les reserves es confirmaran per correu electrònic, un cop rebut l’abonament en compte.

Casa Rural Mas la Ginesta només donarà per confirmada la reserva quan pugui verificar que el dipòsit sol·licitat hagi estat abonat, moment en el qual serà enviada la confirmació de la reserva juntament amb els detalls de la mateixa.

Casa Rural Mas la Ginesta es compromet a lliurar l’allotjament en bones condicions de neteja i ús, i a donar solució, en la mesura del possible, als problemes que es presentin.

Aquestes dades estan degudament protegits per la Llei Oficial de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

NORMES MAS LA GINESTA

  • Cal respectar el descans dels veïns: a partir de les 22:00 no es pot cridar o posar música a l’exterior. Si es continua posant música a dins, cal pensar en tancar les portes i obertures perquè el soroll no molesti als veïns, i a un volum acceptable. L’incompliment d’aquesta norma portarà al desallotjament immediat, independentment de l’hora, segons l’article 39 bis de la Llei 13/2002, de 21 de juny de Turisme de Catalunya i a l’article 12 del Decret 159/2012, de 20 de novembre, d’establiments d’allotjament turístic i d’habitatges d’ús turístic.
  • No es poden fer festes a la casa.
  • Les mascotes són benvingudes, sempre que no siguin de races considerades perilloses i que no pugin a sofàs ni als llits.
  • Cal respectar les normatives vigents en tot moment, especialment les relacionades amb el Covid19.
  • Els ocupants es fan responsables de mantenir la casa correctament tancada en la seva absència.
  • La casa està reservada per a l’ús exclusiu dels clients. L’aforament de la Casa Rural Mas la Ginesta és de 15 persones, i no poden haver-hi més persones a les dependències de la Casa Rural. Sota cap circumstància es permetran més persones que les establertes segons el nombre màxim esmentat més amunt.
  • Queda reservat el dret d’admissió a persones que manifestin actituds xenòfobes, homòfobes, masclistes, transfòbiques i discriminatòries en general; a persones que mostrin un estat d’embriaguesa; conductes agressives, possessió d’armes o altres objectes perillosos; a persones que tinguin conductes molestes en general per a hostes d’altres habitacions, i qualsevol conducta contrària a la bona convivència.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Cancel·lació amb més de 15 dies abans de l’arribada: l’establiment no s’efectuaran càrrecs.

Cancel·lació passats els 15 dies: no es retornarà la quantia abonada.

Cancel·lació el mateix dia de l’arribada o no presentar-se: no es retornarà la quantia abonada.

En els casos en què calgui realitzar devolució a el client, aquesta devolució es realitzarà mitjançant transferència bancària a un número de compte facilitat pel client a través de correu electrònic a info@elsmajordoms.com. Casa Rural Mas la Ginesta no es fa responsable d’errors en compte facilitat pel client. És responsabilitat de el client facilitar correctament la informació per realitzar la devolució.

En el cas que el client canviï les dates, serà entès com una nova reserva i estarà subjecta a les condicions de cancel·lació.

Qualsevol cancel·lació, incloent força major, estarà subjecta a la nostra política de cancel·lació.

Totes les cancel·lacions s’hauran de fer a través de correu electrònic a info@elsmajordoms.com

Les cancel·lacions per telèfon no són acceptades.

DANYS A LA CASA

Recordeu que a l’acceptar els nostres Termes i Condicions vostè accepta que els danys causats per vostè o per les persones que l’acompanyen s’hauran d’abonar.

ARRIBADA I CHECK-IN

Assegureu-vos d’informar-nos de l’hora aproximada de la seva arribada i de qualsevol retard o canvi en l’hora aproximada d’arribada, per tal de planificar el seu check-in.

La seva persona de contacte a Mas la Ginesta li facilitarà la clau i li donarà tota la informació que necessita.

La casa rural estarà disponible per fer el check-in a partir de les 16:00 del dia de la seva arribada.

SORTIDA I CHECK-OUT

Les sortides són a les 11 del matí. Qualsevol sortida posterior a les 11:00 estarà subjecta a la totalitat de l’preu per nit. El check-out posterior a les 11:00 estarà sempre subjecte a disponibilitat i acceptació per part de l’propietari.

Si us plau, doneu el / els jocs de claus a la seva persona de contacte a «Mas la Ginesta» i assegureu-vos que disposa de tot el seu equipatge.