Activitats i entorn

Els amics, les famílies i els grups podran gaudir de les següents activitats, totes elles molt properes a Mas La Ginesta:

Rutes de BTT

L’Alt Empordà és una zona execl·lent per la realització de rutes en BTT, per a tots els nivells.

Natura

Visiti els Aiguamolls de l’Empordà i les plantacions d’arròs de Pals. Els volcans de la Garrotxa i l’Estany de Banyoles.

Cicloturisme

Des de la mateixa casa de turisme rural, podrà realitzar rutes cicloturístiques per la zona.

Senderisme

Des de Creixell i Borrassà podrà gaudir de passejades tranquiles per l’Empordà.

Esports Nàutics

Prop de Mas la Ginesta, podrà trobar el mar des d’on poder practicar kayak, vela lleugera, windsurf o kyte surf.

Esports d’Aire

Des de l’aeròdrom d’Empuriabrava podrà practicar el salt en paracaigudes.

Golf

Els camps de Golf de Peralada o Pals, considerats dels millors del territori, es troben prop del Mas La Ginesta.

Lloguer d’embarcacions

Des dels ports d’Empuriabrava o Roses s’ofereix el servei de lloguer d’Embarcacions.

Gastronomia

Ampli ventall de bona gastronomía en tota la zona, comarca productora de bons vins i olis.

Les Ruines d’Empúries

Empúries fou una antiga ciutat grega i romana. Estava situada al golf de Roses, avui dins el municipi de l’Escala, concretament a la vora de Sant Martí d’Empúries, que en conserva el nom.

Sant Pere de Rodes

El monestir de Sant Pere de Rodes fou una abadia benedictina de l’antic comtat d’Empúries, dins els límits del bisbat de Girona, situada a l’actual terme municipal del Port de la Selva

Salvador Dalí

A la mateixa ciutat de figueres i entorn podrà visitar i conèixer el geni del surrealisme. És de visita obligada el Teatre Museu Salvador Dalí a Figueres, així com la casa museu a Portlligat i el Castell Gala Dalí de Púbol.

Figueres

Figueres és la capital de l’Alt Empordà, la cuna del genial pintor Salvador Dalí. Una població molt activa on els seus edificis historics i culturals s’integren amb els carrerons, el centre comercial i les cases senyorials.

Peralada

A la localitat de Peralada podrà vistar el Castell de Peralada, la magnífica esglèsia de Sant Martí, el museu del vidre i del vi.

El Cap de Creus

El Cap de Creus és el punt més oriental de la Península Ibèrica. Un lloc abrupte, rocós i ple d’encant. Aquest lloc ha estat un espai de referència per a la inspiració artística per a pintors, música i tot tipus d’artistes. Un lloc imprescindible per visitar.

Serra d’Albera

La Serra de l’Albera és un conjunt muntanyós situat entre les planes de l’Empordà i el Rosselló. La seva carena marca la línia divisòria de l’Alt Empordà al sud, amb les comarques de la Catalunya nord del Rosselló i el Vallespir

La Ciutat de Girona

A 20 minuts de la casa, Girona ofereix l’encant de les grans ciutats amb un aire especial. Amb el seu encantador barri vell, la catedral i les típiques cases de l’Onyar. Aprofiti els seus carrers, les festes, l’oferta cultural, el call jueu. Una ciutat molt viva, sempre amb sorpreses que oferir.

La Costa Brava

La Costa Brava és la costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera (Blanes) i acaba a la frontera amb França; la seva longitud és de més de 200 km. Limita al nord amb la Costa Vermella rossellonesa, que n’és la seva continuació geogràfica, i al sud amb la Costa del Maresme. Inclou el litoral de tres comarques: la Selva, el Baix Empordà i l’Alt Empordà. Mas la Ginesta és l’establiment perfecte per conèixer la Costa Brava.

Banyoles

L’Estany de Banyoles és l’estany de Catalunya, el més gran del país, amb una riquesa paisatgística i ambiental única per passejar-hi i gaudir-ne. També es pot visitar el centre històric amb la Plaça Major, el Monestir de Sant Esteve, la Pia Almoina, les cases singulars, els carrers amb encant i el patrimoni històric i cultural que té la vila.

Besalú

A 12 minuts de la casa, Besalú és un dels conjunts medievals més importants i ben conservats de Catalunya. Mentre passegeu pels carrers i places, que mantenen un fort sabor medieval podreu conèixer i visitar els diferents elements patrimonials que la fan tan singular.

Olot i la comarca de la Garrotxa

A 30 minuts de la casa la Zona volcánica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge de la península Ibèrica. Olot, situada a la intersecció de 3 valls, gaudeix d’una arquitectura modernista i passejos arbrats.

Barcelona

A 1 hora i mitja de la casa arribem a Barcelona. Ciutat plena de historia, cultura, art, activitats i oci per a tothom.

Sant Pere Pescador i de Sant Martí d’Empúries

A 20 minuts de Sant Pere Pescador i de Sant Martí d’Empúries, carismàtics municipis amb els seus carrerons i trets característics.

Roses i Llançà

A 30 minuts de Roses i Llançà, pobles mediterranis i Turístics, famosos per les seves platges i cales.